Priser

Shinson Hapkido er en non profit forening. Det betyder, at der ikke som sådan er nogen ejer, som tjener penge på Shinson Hapkido

Vi er baseret på en samling a frivillige, der gør et stort stykke arbejde, for at andre kan få del i Shinson Hapkido. Selve kontingentet går til faste udgifter som lokaleleje, lys, varme, lejre o. lign. Alle uden undtagelse betaler kontingent for at få det til at løbe rundt. Dvs. at instruktører, hjælpe instruktører og bestyrelse også betaler kontingent på lige fod med andre. Dette er også med til at sikre, at dem der underviser, gør det pga. lysten til at undervise, og ikke for at spare penge.

Efter de kedelige sager der har været inden for andre idrætsgrene, hvor der er børn der træner, har vi valgt at have børneattester på alle instruktører, hjælpe instruktører og bestyrelse.

Vi forsøger at holde udgifter så langt nede som muligt, for ikke at skulle hæve kontingentet unødigt. Det betyder bl.a. at vi selv står for rengøring af dojangen. Udover at spare en betydelig sum penge, så har det også den effekt, at medlemmerne helt naturligt har en opførsel der understøtter dette. Dvs. de er gode til lige at løbe over gulved med

Kontingent pr. kvartal gældende fra 1/1-2017
Børn Begynder
310,- kr
Unge / barn forstætter
360,- kr
Studerende
360,- kr
Voksne 18+
485,- kr

Familie rabat: Der betales fuld kontingent for det yngste medlem. Øvrige aktive familiemedlemmer får hver 100,- kr. i rabat på deres kontingent pr. kvartal.

Der opkræves kontingent 1. marts, 1. juni, 1. september og 1. december.

Der trænes hele året. Erfaringen viser, at det i sommerferie perioden er nødvendigt at lukke ca. 2 uger, og reducere antallet af hold.